Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в Губеш.

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в Губеш.
Коментари Харесай

Борисов нарече Кирил Петков измамник и се отметна за ИТН

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещаване в Губеш. Той излъчва онлайн във Facebook въпросната си аудиенция.

Припомняме, че към края на юли ураганeн вятър отнесe покриви на къщи в софийското село. Изпълнителната комисия на ГЕРБ отпусна от партийната дотация 100 000 лв., с цел да оказват помощ за справяне с вредите.

"Кръстникът Румен Радев направи по този начин, че страната изпадна в безпорядък. Слави Трифонов и той приказва за безпорядък ", уточни Борисов.

Той реагира и на изявление на служебния министър Кирил Петков, който сподели пред bTV, че са спрели парите на Движение за права и свободи и ГЕРБ: "Ние нямаме никакви пари и нищо не сме получавали ", съобщи той и на няколко пъти окачестви Кирил Петков като "измамник ".

"Ковид вълна, финансова рецесия, мигрантска вълна, икономическа рецесия, а Бойко Рашков върви при на кмета дамата ", добави експремиерът.

"Утре групирам изпълнителната комисия и ще решим, че нито ще поддържаме това държавно управление, нито ще участваме в каквото и да било ", сподели Борисов, с което той за следващ път потвърждава, че мнението му се мени много постоянно. Наскоро той загатна, че официализирането на държавно управление на Има Такъв Народ може да бъде официализирано под някаква форма.

"Сега по този начин се изпокараха, че и след избори отново не могат да създадат коалиция, счита Борисов. Няма по какъв начин да се направи след това държавно управление и Румен Радев е главният провинен за това. Как в този момент ще отиде Христо Иванов, като му споделиха, че е четвърти, че е толкоз дребен. Корнелия няма избор. А аз пристигнах да видя тук какво е направено, покриви са направени. Ние каквото сме могли, сме създали. Другата къща пък да я направи Румен Радев, само че той не се весва тук, а в Залцбург отишъл на Дон Джовани, на опера, високо интелектуално ", разяснява Бойко Борисов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР