Председателят на фракцията на свободата на Камарата Боб Гуд, R-Va.,

...
Председателят на фракцията на свободата на Камарата Боб Гуд, R-Va.,
Коментари Харесай

Председателят на фракцията на свободата на Камарата „не може да защити“ Джонсън на фона на натиск за отстраняване на говорител

Председателят на фракцията на свободата на Камарата Боб Гуд, R-Va., не сподели в петък дали ще поддържа старания за смъква представителя Майк Джонсън, R-La.

След като Камарата на представителите одобри законопроект за федерално финансиране от 1,2 трилиона $, с цел да избегне отчасти прекъсване на работата на държавното управление, представителят на Firebrand Марджъри Тейлър Грийн, R-Ga., разгласи, че Джонсън е „ предал “ „ доверието “ на конференцията на Републиканската партия в Камарата и показа предложение за овакантяване. Гуд беше колеблив, когато го попитаха дали би подкрепил предлагането в изявление.

„ Е, той служи за удоволствието на 218 членове, не мога да направя отбрана за него като представител “, сподели Гуд в „ The Hill on NewsNation “, запитан дали Джонсън заслужава да бъде отхвърлен от управлението.

Ръководителят на Групата на свободата откъсна законопроекта за разноските, признат в петък за политики за финансиране, подкрепени от президента Байдън и Де...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР