Председателят на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева написа много

...
Председателят на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева написа много
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Илиана Раева с разтърсващи СНИМКИ и много силни думи за едни уникални мъже!

Председателят на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева написа доста мощни думи в обществената мрежа, видя БЛИЦ. Златното ни момиче е възхитена от професионализма на българските водачи на самолети и е решила да опише вълненията си. Вижте какво постна във Facebook половинката на Наско Сираков:

ОБИЧАМ БЪЛГАРСКИТЕ ПИЛОТИ!
Те са най-хубавите водачи в света! Непрекъснато пътувам със самолети, доста рядко с българските линии, заради обстоятелството, че нямаме полети до доста дестинации! Днес пътувах с Bulgaria Air в ненормалното облачно небе над Европа.

Имаше час и половина забавяне, поради неприятното време над източна Европа и вършиха нови трафици за самолетите. Както “обичам” да пътувам със самолети, единствено това ми трябваше... Но, постоянно, когато пътувам с нашите водачи съм спокойна, тъй като ТЕ СА УНИКАЛНИ!!!

Днес още веднъж бяха УНИКАЛНИ! Капитан Цветан Кирилов направи невроятен полета ми в извънредно облачното небе и приземи самолета по този начин, както никой различен в цялата ми самолетна епопея не го е приземявал. Наистина такова приземяване не бях преживявала - УНИКАЛНО! Толкова бурни овации получи и безусловно справедливо! Прекрасно обслужване, а не като в самолетите на... хайде да спестя, че преди години си имах проблем с посланика на една от огромните европейски страни, заради друга сходна причина.

Толкова години съм си мечтала нашите водачи да имат самолети и благоприятни условия да летят до всички най-важни дестинации в света... Ами доста го умеят този поминък!!! Много!!

Уви... Много от тях работят за непознати компании към този момент.

На излизане от самолета помолих стюарда, който по време на излитането като видя, че съм обезпокоена от многото облаци, пристигна да ме успокои и съумя!, да каже на капитана, който още беше в кабината на самолета, че Гражданско отделение ОБИЧАМ, тъй като е ГЕНИАЛЕН и нито един път по време на полета не подвигнах пулс и то в такова невиждано облачно небе!
Респект към българските водачи!

Наистина МНОГО ГИ ОБИЧАМ и им поисквам да доживеят по-достойни професионални години в България, отговарящи на невероятната им КЛАСА И МОЖЕНЕ!


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР