Председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол пожела успех

...
Председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол пожела успех
Коментари Харесай

Председателят на ЕНП пожела успех на българското европредседателство

Председателят на Европейската национална партия (ЕНП) Жозеф Дол пожела триумф на почналото в среднощ българско председателство на Съвета на Европейски Съюз, оповестява Българска национална телевизия.

Всеки европейски жител би трябвало да се усеща сигурен и убеден в бъдещето, показва в документално изказване Дол. Българското председателство си слага задачата да усъвършенства утрешния ден на европейците. Сигурността на европейските жители е първостепенна задача. 

По време на българското председателство европейската защита ще навлезе в нова ера, отбелязва той.
Икономиката в Европейски Съюз бележи растеж и е време да се подготвим за бъдещите провокации. Точно по тази причина българското председателство ще постави всички старания в региона на младежта, общественото доближаване, цифровата стопанска система и уменията за бъдещето. Инвестициите в младежите са най-хубавото, което можем да създадем за нашето бъдеще. Затова България ще приготви почвата за идващия дълголетен бюджет на Европейски Съюз и ще направи всичко по силите си за това работещите да бъдат подготвени за провокациите на цифровите общества.

България ще сложи напред в дневния ред европейската вероятност на Западните Балкани и свързаността на района. Напълно съгласни сме с това. Подкрепата за мира и напредъка на Балканите носи изгоди за локалните хора и за европейците. Държавите от Балканите следва да положат старания в региона на върховенството на закона, битката с корупцията и промяната на правосъдните системи - това е належащо изискване за икономическо развиване.

Пожелавам на България триумф като ръководител. Познавам решимостта на премиера Бойко Борисов и неговата ангажираност с Европейски Съюз, по тази причина съм уверен, че идващите шест месеца ще донесат многочислени достижения, приключва писмото на Дол

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР