Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер

...
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер
Коментари Харесай

ЕС обяви инвестиции за 45 млрд. евро в Латинска Америка и Карибите

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е разгласи през днешния ден готовността на Европейски Съюз да насочи 45 милиарда евро вложения в Латинска Америка и Карибите. Европейските вложения основават положителни работни места в този район, сподели тя при откриването на кръгла маса в границите на двудневната среща на върха в Брюксел на страните от Европейски Съюз и от Общността на латиноамериканските и карибските страни, съобщи Българска телеграфна агенция.

Фон дер Лайен уточни, че Европейски Съюз обезпечава средства в области от финансите до автомобилостроенето, от производството на химически произведения до чистата сила. По нейните думи може да се направи много повече.

Споделяме общия интерес производството да нараства, локалните вериги за основаване на стойност да се развиват и от ден на ден хора да се причисляват към междинната класа, добави тя. Фон дер Лайен регистрира, че се приготвят над 135 взаимни плана за произвеждане на чист водород, на модерни ваксини, за извличане на първични материали и възстановяване на далекосъобщителните мрежи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР