Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен представи днес

...
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен представи днес
Коментари Харесай

Европейската комисия с предложение за още санкции срещу Русия

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен показа през днешния ден новите оферти за спомагателни наказания против Русия поради войната в Украйна, пишат от Българска телеграфна агенция.

Предлага се в листата със глобените да бъдат добавени още близо 200 физически и юридически лица. Това включва чиновници в съветските въоръжени сили, както и обособени офицери и сдружения от отбранителното произвеждане, депутати от Държавната дума и Съвета на федерацията, министри, губернатори и политически партии.

Европейска комисия предлага още три съветски банки да попаднат под глобите и да се вкара цялостна възбрана на транзакции на Руската банка за районно развиване. Предвижда се разширение на ограничавания върху износа, изключително за артикули с двойна приложимост, измежду които химически субстанции и електроника. Предложението обгръща и спиране надостъпа на Русия до безпилотни летателни апарати, както и възбрана за директен експорт на мотори за дронове за Русия и други страни, като Иран, които биха могли да доставят дронове на Русия.

Комисията предлага още четири съветски малките екрани да бъдат свалени от европейския ефир и всички други платформи за разпространяване. Предложените наказания включватмерки против съветския енергиен и минен бранш.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР