Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер заяви, че президентът на

...
Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер заяви, че президентът на
Коментари Харесай

Юнкер: Тръмп ми каза „Вие сте брутален убиец”

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер з аяви, че президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп го е нарекъл " жесток палач " на срещата на Г-7 в Канада в края на предходната седмица, съобщи Ройтерс.

Вчера в тирада в регионалния парламент на Бавария Юнкер, който също взе участие в диалозите на Г-7, описа за срещата си с Тръмп.

" Миналата седмица Тръмп ми сподели: Жан-Клод, Вие сте жесток убие ц ", съобщи Юнкер, който е някогашен министър председател на Люксембург. " За пръв път Люксембург се трансформира в такава заплаха за Съединени американски щати . Мисля, че го е споделил като комплимент, само че не съм сигурен. "
 Жан-Клод Юнкер БГНЕС, списък

Срещата на Г-7 не докара до затваряне на увеличаващата се бездна сред Съединени американски щати и другите сил и, доста от които Тръмп упреква във водене на комерсиална политик а, третираща незаслужено Щатите.-->

Вчера страните от Европейски Съюз единомислещо поддържаха проект за вносни мита на стойност 2,8 милиарда евро за американски артикули в отговор на митата на Съединени американски щати върху вноса на стомана и алуминий от съюза, споделиха източници от Европейски Съюз.

" Не може да оставим митата без отговор . Не съм надъхан за война, само че не одобрявам да ни диктуват отнякъде другаде какво да вършим в Европа ", съобщи Юнкер. " Това е назависим континент. За това са се борили значително хора. "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР