Председателят на Европейската комисия (EК) Жан Клод Юнкер заяви, че

...
Председателят на Европейската комисия (EК) Жан Клод Юнкер заяви, че
Коментари Харесай

Юнкер: ЕС и неговият единен пазар са неделими

Председателят на Европейската комисия (EК) Жан Клод Юнкер съобщи, че напъните на Съединени американски щати да разделят единния пазар на Европейски Съюз „ са напразни”.

Юнкер, който е на чело на една от най-значимите структури на Европейски Съюз ще посети Белия дом на 25-ти юли, с цел да се опита да убеди американския президент Доналд Тръмп, да се откаже от наказателните си митата върху вноса на алуминий и стомана, както и идните наказателни мита за импорт на коли.
По време на конференция ръководителят на Европейска комисия съобщи, че „ бих желал да накарам американския президент да разбере” основната точка на търговията с нас.
„ Европейски Съюз и неговият обединен пазар са неделими”, съобщи Юнкер в отговор на въпрос обвързван с предлагането на Тръмп за двустранни покупко-продажби с обособените страни.
„ Всички опити да се разделят европейците са напразни”, добави Юнкер.
Юнкер и Тръмп ще се концентрират над подобряването на трансатлантическата търговия и установяването на по-добри стопански партньорства.
Ръководителят на Европейска комисия съобщи: „ Отивам там спокоен”.
Но от Вашингтон не демонстрират каквито и да е сигнали, че ще създадат компромис с политиката на държавното управление „ Америка първо”, при каквито и да е условия, даже в случай че това докара до отчуждаване с комерсиалните им съдружници.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР