Председателят на енергийната комисия в 49-ото Народно събрание Делян Добрев

...
Председателят на енергийната комисия в 49-ото Народно събрание Делян Добрев
Коментари Харесай

Добрев втвърди тона към Денков: Дайте на хората компенсациите от 73 ст. на литър гориво!

Председателят на енергийната комисия в 49-ото Народно заседание Делян Добрев втвърди тона към държавното управление " Денков - Габриел " и по-конкретно към премиера. В продължение на две седмици депутатът от ГЕРБ не стопира да упорства в персоналната си страница във " Facebook " компенсацията от 73 стотинки на литър гориво, да бъде дадена на българите. А през днешния ден се обърна непосредствено към министър-председателя и отговори на коментара му от тази заран, че законът е нефелен и няма по какъв начин да работи.

" Денков, " нефелно " е Правителството, а не законът, който и ти си подкрепил в Народно събрание. Дайте на хората обезщетенията от 73 стотинки на литър бензин и дизел! ", написа с удивителна Добрев в обществената мрежа.

Часове по-рано по тематиката с дерогацията министър-председателят изясни: " В началото на тази година Народното събрание одобри един закон, който няма по какъв начин да работи, той просто е нефелен, тъй като няма по какъв начин да бъде вкаран в приложимост. Противоречи на европейското законодателство. Това, което Делян Добрев написа от време на време, пробвайки се уязви някого, просто не може да се осъществя и той го знае прелестно ", безапелационен бе Николай Денков.

Още на 21-ви август Делян Добрев отвори тематиката и прикани: " Стреснаха се и се разбързаха за Росенец... Хайде в този момент да забележим и отстъпката от 73 стотинки на литър! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР