Председателят на ДСБ Атанас Атанасов се обяви в подкрепа на

...
Председателят на ДСБ Атанас Атанасов се обяви в подкрепа на
Коментари Харесай

Ген. Атанасов заговори за общи ръководни органи на ДСБ и Да, България

Председателят на ДСБ Атанас Атанасов се разгласи в поддръжка на надграждане на " Демократична България ", като се основат общи органи за взимане на решенията. Заявката Атанасов направи при откриването на Третата национална конференция на " Да, България ".

 

Делегатите следва да вземат решение към кое Европейско политическо семейство желаят да се причислят, както и за посока за развиване на партията.

 

Обединението " Демократична България ", което включва ДСБ, " Да, България " и " Зелено придвижване " беше оповестено през 2018 година, само че от този момент не е основало механизъм за взаимно взимане на решения.

 

За нужда от надграждане на обединяването " Да, България " реши още през декември предходната година и в този момент наподобява, че ДСБ демонстрира единодушие. Атанасов аргументира нуждата от насърчаване на " Демократична България " с усложнената вътрешна и международна политическа конюнктура.

 

" България има потребност от своите обединени евроатлантически сили. Това е обща задача. В " Демократична България " би трябвало да работим за повече обединяване, да работим за общи органи за взимане на решение ", съобщи Атанас Атанасов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР