Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, заедно с президента на евролибералите

...
Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, заедно с президента на евролибералите
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от Момчилград: Този площад, обединяващ минало, настояще и бъдеще, е символът на ДПС

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, дружно с президента на евролибералите Илхан Кючюк и президента на Европейска демократична юноша Антоанета Асенова дойдоха в Момчилград с цел да поддържат претендентите за народни представители на Движение за права и свободи за област Кърджали.

От площада в Момчилград Карадайъ, който е лидер на листата за региона съобщи „ Този площад, който сплотява минало, настояще и бъдеще, е признакът на Движение за права и свободи за правенето на политика. Защото в битката си за права и свободи, Движение за права и свободи смъкна тоталитарния режим и докара демокрацията в България. Площадът символизира битката за права, за достолепието, достойнството, идентичността в нашата Родина Борбата “ добави Карадайъ.

Лидерът на Движението направи къса ретроспекция на политическата обстановка „ ние отчетохме резултата от изборите на 4 април, като предпочитание за смяна от страна на българските жители, само че политическите субекти, които бяха изпратени в 45-то Народно събрание, неискайки да си споделят между тях и неналичието на разговор на терена на политиката, направи по този начин, че да се регистрира потребността и нуждата от смяната. Но видяхме и неналичието за отговорност за ръководство на страната. Мандатът на българския гласоподавател бе върнат с цел да разпредели отначало тежестта на политическите партии в новия парламент “ сподели още той.

Карадайъ акцентира „ Месец април направихме една огромна крачка, само че рестартът на държавността не се е случил и за това на тези избори ние ще гласуваме с №7. “ Призова ръководителят.

В изявлението си Илхан Кючюк съобщи „ Отговорността пред Движение за права и свободи е голяма- да защитим демокрацията, тъй като тя не е един път извоювана полезност. “ Кючюк добави „ 12 години слушахме два, описа. Този, който ни се представяше от тв приемника за същински и този на живия живот. Единият е непотребен и всички знаем кой е той. Тези, които създаваха хаоса, през днешния ден имат претенцията да основат ред. “

Илхан Кючюк показа, че цяла Европа се ръководи на база стратегии и обединения, които са кардинални, точно за това се почитат напъните на Движение за права и свободи поради концепциите и правилата, които отстоява през годините.

В края на митингa ръководителят на Движение за права и свободи сервира цветя на паметната плоча в Момчилград, в символ на респект към жертвите на т.нар „ възродителен развой “ По-късно екипът на Централния лъч се срещна с младежи от региона.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР