Председателят на ДПС Делян Пеевски призова лидерите на ГЕРБ и

...
Председателят на ДПС Делян Пеевски призова лидерите на ГЕРБ и
Коментари Харесай

Пеевски с призив към Борисов и Петков: Направете всичко възможно да намерите съгласие за кабинет

Председателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски прикани водачите на ГЕРБ и ПП-ДБ Бойко Борисов и Кирил Петков да създадат всичко допустимо и да намерят единодушие за кабинет до 12 часа през днешния ден.

„ Седнете, подписвайте, ще имате поддръжката на Движение за права и свободи . Време е за едно ново начало за България и Движение за права и свободи ще работи за това „, написа в позиция изпратена до медиите.

„ Времето за игри и надигравания завърши . Бъдете на висотата на водачеството си като национално виновни държавници и политици и направете всичко допустимо до 12 часа през днешния ден да постигнете единодушие и да излъчите държавното управление, от което имат потребност страната и хората “, се отбелязва в нея.

Лидерът на Движение за права и свободи счита, че това, че ръководи коалиция е единственото несъмнено и ясно нещо от деня, в който постави клетва държавното управление на ГЕРБ и ПП-ДБ.

Според него на хората е ясно, че това е коалиция. Той го удостоверява, като водач на партия, която даде своята поддръжка в името на стабилността и сигурността на България.

„ От водачите се чака и в този момент да намерят единодушието между тях,   да разпределят отговорностите и министерствата в кабинета , а не да се пробват да ги мерят на кг.

Да признаят очевидното – че са коалиция и да продължат с промените, за които е призвано това ръководство.

В петък организирах диалози с  ПП-ДБ за координиране на текстовете , които касаят квалифицираните болшинствата и дружно изработихме доста положителни текстове, които бяха утвърдени от ГЕРБ.

От това единодушие ще произтекат най-важните промени , които започнаха с измененията в Конституцията – промяната на правосъдната система и битката с корупцията.

Това е продължение на единодушието, реализирано за измененията в Конституцията и, както не един път сме заявявали – ще поддържаме държавното управление, до момента в който работи за хората и си съблюдава обещанията към българските жители “, написа в позицията.

dariknews.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР