Председателят на ДПС Делян Пеевски не разбира спора между ГЕРБ

...
Председателят на ДПС Делян Пеевски не разбира спора между ГЕРБ
Коментари Харесай

ДПС: Няма нужда от никакви промени в службите

Председателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски не схваща разногласието сред ГЕРБ и ПП-ДБ на кого е по-голям другар. И на двамата съм другар, показа пред медиите той, пред които излезе със поръчката да даде истината и действителната картина. Пеевски увери, че работил и с двете партии поради България.

Не мога да схвана Христо Иванов какво изяснява за това съглашение, призна той. Текстът на съглашението били написали дружно с Кирил Петков и по-късно координиран от ГЕРБ.

Два пъти е имало концепция за промяна на шефа на ДАНС. Първият претендент бил Атанас Атанасов, само че той се отказал. Припомняме, че не един път Атанасов е отричал да е претендент за тази служби, а аргументът му е че е мощно политизирана фигура.
 Номинирани от Габриел за министри отдръпват недадено единодушие
Номинирани от Габриел за министри отдръпват недадено единодушие

ПП/ДБ въобще не били питани за състава на Министерски съвет, а Споразумение не било подписано въобще

Другият бил съветникът на Николай Денков - Веселин Марков, само че Кирил Петков се противопоставил.

Иначе Пеевски счита, че сега службите работят добре и няма никаква потребност от кадрова промяна , добре оценени са и от сътрудниците ни. Не мога да схвана какъв им е казусът, каза ръководителят на Движение за права и свободи.

Христо Иванов всеки ден бил в кабинета му да пишат Конституцията. Иванов му споделил, че желае избори, тъй като не му се получавали нещата с основния прокурор и Висш съдебен съвет. Казах му, че номерът с врага Движение за права и свободи няма да мине, показа Делян Пеевски.
 Какво да се прави? По версия на ПП/ДБ
Какво да се прави? По версия на ПП/ДБ

Кой кого е хвърлил под рейса

ПП-ДБ не желали да е ясно, че Движение за права и свободи им е сътрудник. Хората на Движение за права и свободи не са втора класа, те са първа класа, уточни той.

Христо Иванов желал избори и той спъвал процеса. Искал да овладява правосъдната система. И го упрекна, че плете сметки с олигарсите. Неговите сътрудници в обединението Кирил и Наско трябвало да му кажат: " Христо, седни си на столчето и недей да буташ България в безвремието " .

Пеевски прикани политиците да са виновни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР