Председателят на долната камара на Държавната дума Вячеслав Володин, който

...
Председателят на долната камара на Държавната дума Вячеслав Володин, който
Коментари Харесай

Заради масовото бягство от мобилизацията: Русия предприема мерки

Председателят на долната камара на Държавната дума Вячеслав Володин, който е и член на партията на Путин " Единна Русия ", съобщи в четвъртък, че тези руснаци, които са привикани да се явят пред боен комисариат, с цел да бъдат мобилизирани в Украйна, няма да имат правото да напущат Русия или да трансформират местоживеенето си по адресна регистрация.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7254
В своя канала в Телеграм Володин обясни, че тези, които са регистрирани в армията, имат възбрана да напущат страната без позволение от съответния боен комисариат, базирайки се на законовата уредба.

Изявлението на Володин е в несъгласие със декларираното от съветското министерство на защитата, което преди дни акцентира, че оповестената частична готовност по никакъв метод няма да наруши свободното придвижване на жителите, отбелязва Нюзуик, позововайки се на уеб страницата Gazeta.ru.

Председателят на съветския парламент даже предизвести, че се сформират описи на всички, които сега чакат на опашка, с цел да изоставен страната. Той обаче не разясни с каква цел ще се употребяват описите.

Володин предложи и колите на тези съветски жители, които ги оставят на границата, с цел да изоставен Русия, да бъдат иззети от страната и дарени на тези фамилии, чиито близки се борят на фронта в Украйна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР