Председателят на Дисциплинарната комисия към БФС Юрий Кучев бе гост

...
Председателят на Дисциплинарната комисия към БФС Юрий Кучев бе гост
Коментари Харесай

Кучев: ДК наложи наказание на ЦСКА, но няма предвидено лишаване от домакинство

Председателят на Дисциплинарната комисия към БФС Юрий Кучев бе посетител в " Гостът на Sportal.bg " . Той разяснява и наказването на ЦСКА - София от мача с ЦСКА 1948.

" ДК наложи наказване на ЦСКА, само че няма планувано отнемане от домакинство в този случай. Имаме при случаите с хвърлен предмет, което е докоснало длъжностно лице. Представители на клубовете не са такива. Това е значителната разлика. Обърнали сме внимание и по тази причина размерът на наказването е такова. Недопустимо е да замеряш и да имаш такава експанзия във връзка с управлението на даден тим. Всичко е разказано и някой би трябвало да си свърши работата.
 Председателят на ДК към БФС: Нивото на декларацията на Левски е доста ниско Председателят на ДК към БФС: Нивото на декларацията на Левски е доста ниско
Делегатът на срещата Левски - ЦСКА е описал спомагателен отчет - за междинния пръст на Бусато. Ако не сме сезирани, няма по какъв начин да разгледаме някакъв случай. Затова призовавам и публицисти, спортни деятели, а и самите футболисти, когато имат възприятието, че са накърнени техните права, да пуснат една тъжба до ДК. Уверявам ги, че ще я разгледаме. Много са лицата, които са задължени да дават тази информация. Много пъти сме сезирани от комисията по нравственос и феърплей ", съобщи Кучев.
 От Левски към почитателите: Напълнете стадиона с Ботев! Вие ги спрете, господин Михайлов! Или послушайте съвета ни и си вървете вечно! От Левски към почитателите: Напълнете стадиона с Ботев! Вие ги спрете, господин Михайлов! Или послушайте съвета ни и си вървете вечно!
Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР