Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин посъветва абонатите на неговия

...
Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин посъветва абонатите на неговия
Коментари Харесай

Володин: Невъзможно е да се победи Русия отвън

Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин посъветва клиентите на неговия канал в Telegram да прочетат в свободното си време книгата на митрополит Тихон " Смъртта на империята. Руският урок ". Самият ръководител на Държавната дума направи това, възползвайки се от януарските празници, и показа някои заключения:
Западът постоянно се е държал вражески по отношение на Русия.
„ Веднага откакто страната ни реализира обилни резултати в развиването, стартира да й се противодейства от чужбина, в това число всички механизми за ограничение “, написа още Володин.
Невъзможно е да се победи Русия извън и всички проблеми вътре в страната се дължат на измяната на елитите и слабостта на управляващите.Несъвършенството на политическата система от началото на 20 век значително докара до революционна обстановка.Революцията от 1917 година се състоя в бързо разрастваща се страна. „ Но макар икономическите и обществените триумфи, успехите на фронтовете, императорът и неговото държавно управление претърпяха съкрушително проваляне в това, което в този момент се назовава осведомителна война “, означи ръководителят на Държавната дума.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР