Председателят на Държавната агенция за българите в чужбина Петър Харалампиев

...
Председателят на Държавната агенция за българите в чужбина Петър Харалампиев
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на Петър Харалампиев

Председателят на Държавната организация за българите в чужбина Петър Харалампиев е бил упрекнат като началник на проведена незаконна група за корупционни и други закононарушения. Това удостовери пред bTV юристът му Николай Кокинов.

От думите му стана ясно, че има още трима или четирима упрекнати, като измежду тях не е зам.-председателят Димитър Димитров. Вчера зам.-главният прокурор Иван Гешев съобщи, че „ се работи” с Димитров.
Повдигат обвинявания на задържаните шефове и чиновници от ДАБЧ Сред арестуваните е ръководителят на организацията за българите в чужбина Петър Харалампиев
Вчера бяха арестувани над 20 души, а адреси в три града бяха претърсени, като от държавното обвиняване показаха, че проверяват търговия с удостоверения за български генезис, издавани на чужденци без съображение за това.

Вътрешна македонска революционна организация се разграничи от Харалампиев, който по-рано отбрани при скандал с негови персонални фотоси с тениска „ Вермахт”. В „ Тази сутрин” някогашният народен представител Велизар Енчев съобщи, че структурата от години е обвързвана с партията на Красимир Каракачанов и изрази подозрения, че връзката може да се е пренесла и на ниво „ корупционни схеми”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР