Председателят на БСП взе участие в онлайн заседание на Президиума

...
Председателят на БСП взе участие в онлайн заседание на Президиума
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Ще се борим за провеждането на честни избори

Председателят на Българска социалистическа партия взе присъединяване в онлайн съвещание на Президиума на Социалистическия интернационал. Тя е вицепрезидент на организацията, в която членуват 162 партии от над 100 страни от целия свят, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.
Нинова беше поздравена от сътрудниците си за извършения директен избор на ръководител на Българска социалистическа партия като най-демократичния и съвременен избор и за високия резултат, с който бе определена. Тя срещна сътрудниците си със здравната, финансово-икономическата и обществена обстановка в България, като изрази паника от задълбочаващите се неравенства, ниското ниво на приходите и растящата безработица. Нинова акцентира, че българските социалисти ще не престават да се борят за действителното въвеждане на правилата на върховенството на закона в България, за провеждането на почтени избори и за промяна на икономическите и обществените политики в страната, за обезпечаването на по-добър витален стандарт за българите. Лидерът на соиалистите разяснява и европейските политики за идващия програмен интервал и договарянията по зелената договорка.
 Нинова очерта целите на Българска социалистическа партия и прикани да няма популизъм Нинова очерта целите на Българска социалистическа партия и прикани да няма популизъм
„ Нека чуем мнението на хората. Моля ви, без популизъм. Ще се ангажираме единствено с политики, които са изпълними. Всяко ръководство сле...
В своето изявление тя уточни, че в изискванията на световна здравна и икономическа рецесия, политиците би трябвало да бъдат още по-смели и безкомпромисни в своите старания да запазят от една страна живота и здравето на жителите, а от друга да подсигуряват техните съществени права – човешки, стопански, обществени и политически. Тя съобщи, че предпочитани за левицата тематики ще бъдат опазването на здравето, приходите, стопанската система, образованието и битката с корупцията. На съвещанието на Президиума на Социалистическия интернационал бяха разисквани тематики, свързани с установяването на демократичните правила в страните, където те липсват, с постигането на мир и непоклатимост в конфликтните райони по света, както и с произлизащите от COVID-19 провокации. Други участници в съвещанието бяха Георгиос Папандреу, ръководител на Соцаилистическия интернационал, Луис Аяла - общоприет секретар, както и още над 35 участници от другите партиичленки от всички континенти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР