Председателят на БСП определи днес в Ямбол искането на ДПС

...
Председателят на БСП определи днес в Ямбол искането на ДПС
Коментари Харесай

Нинова: Искането на ДПС за оставка на президента е абсурд

Председателят на Българска социалистическа партия дефинира през днешния ден в Ямбол настояването на Движение за права и свободи президентът също да подаде оставка като „ парадокс “. Нинова съобщи, че Българска социалистическа партия ще продължи да поддържа митингите и ще упорства за машинното гласоподаване.
Българска социалистическа партия ще продължи да поддържа митингите в страната до рухването на държавното управление на, съобщи Нинова:
„ Призовахме нашите членове и симпатизанти да се включват, нашите депутати са непрекъснато по площадите. Вътре в Народното събрание като единствената парламентарно показана мощ, която желае оставката на кабинета, го вършим от вътрешната страна в Народното събрание “.
Искането за оставка и на президента Радев, Нинова разяснява по този начин:
 Божанков: Нинова е поредна против порочния модел на ръководство на ГЕРБ Божанков: Нинова е поредна против порочния модел на ръководство на ГЕРБ
“Последователната позиция на Корнелия Нинова по отношение на ГЕРБ и този циничен модел на ръководство й дава заем на доверие да продължи....
„ Абсурд! Стоим зад президента, както постоянно сме го подкрепяли. Смятаме, че той извършва това, което даде обещание като претендент за президент “.
Според Нинова оставката на ръководителя на ЦИК, би трябвало да се пояснява в необятен аспект.
„ Става въпрос за блокаж от страна на ръководещите на изборния развой от страна на ръководещите посредством машинно гласоподаване. Обратно на нашето предпочитание. Ние декларирахме, че оставаме в този парламент единствено и само за машинно гласоподаване, като гаранция за почтени избори. Ние настояваме незабавно и незабавно да се задвижи това, тъй като без машинно гласоподаване, рискуваме Борисов още веднъж да фалшифицира изборите “, сподели лидерката на Българска социалистическа партия.
Що се отнася до избора за ръководител на Българска социалистическа партия, Нинова съобщи, че структурите в страната са подготвени за вота в събота.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР