Председателят на БСП Корнелия Нинова заяви пред Изпълнителното бюро на

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова заяви пред Изпълнителното бюро на
Коментари Харесай

Нинова пред Изпълнителното бюро: Всяко управление след Борисов ще е много трудно

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи пред Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, че каквото обещаят би трябвало да го изпълнят. Тя прикани да не се насажда популизъм.

Българска социалистическа партия продължава курса на радикални промени в своите ръководещи органи. В тази връзка се организира и първото взаимно съвещание на новоизбраното Изпълнително бюро и новите ръководители на препоръки. Взе се решение всеки съвет да направи подробен разбор на работата на съответното министерство в кабинета Борисов, в какво положение е институцията по повод осъществяване на политиките и от финансова позиция. Съветите би трябвало освен да разпознават проблемите и откритите въпроси, само че и да предложат способи за тяхното решение. Те ще би трябвало да изготвят тематики за питания, които депутатите от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " да внесат като въпроси към съответните министри, се споделя в известието на Българска социалистическа партия.

Друга задания, които би трябвало да бъдат изпълнени, е образуване на срещи с браншови организации, привличане на специалисти по управнически тематики, правене на предизборна платформа, чиято база да е програмата за ръководство на Българска социалистическа партия - " Визия за България ". Платформата би трябвало да се подложи на оптимално необятно разискване с хората и обществените групи, които визира.

" Ще се ангажираме единствено с политики, които са изпълними. Всяко ръководство след Борисов ще е доста мъчно. Цели системи и браншове ще изискват възобновяване. Тоест, всяко заричане в този момент, би трябвало да е изпълнимо при едно вероятно ръководство. Приоритетни за левицата тематики би трябвало да са: опазването на здравето, стопанската система, приходите и образованието ", очерта посоката на дейности водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на съвещанието.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР