Председателят на БСП Корнелия Нинова с позиция по отношение на

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова с позиция по отношение на
Коментари Харесай

Нинова: Ако е вярно, че са се съгласили на трохи срещу приемане на бежанци, незабавна оставка на правителството

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова с позиция във връзка с Шенген и поправките в Конституцията.

„ Управляват ни некадърници и предатели на националния интерес. Оставка “, написа тя в профила си във Facebook.

„ Сглобката се роди с неистина и ръководи с неистини. Да, имат гласове в Народното събрание, само че нямат никакъв морал. Излъгаха гласоподавателите си, на които обещаваха да се „ изчегъртват “ взаимно, в полза на България. А се събраха в собствен персонален интерес. Излъгаха, че ще трансформират Конституцията, за да има обективна правосъдна система. Промениха я, за да овладеят правосъдната система. За прикритие облякоха всичките си неистини в евроатлантизъм. Но тези хора са най-големите рушители на европейската ни вероятност и същина. Те са козируващи страхливци, които залагат ползите и бъдещето на страната “, изригна тя.

„ Към никоя страна не са поставяни условия за Шенген, както към България. Изпълнили сме всички условия и заслужаваме всичко - пълноценно включване в Шенген. Без измислени разделяния - по въздух, по вода, само че без суша. Вместо това - нищо. Свидетели сме на следващата неистина на сглобката - били ни позволили отчасти. Да, но не. Никъде не са ни позволили, тъй като ни ръководят некадърници и предатели на националния интерес “, твърди тя.

Според оценката на Нинова, външната политика е напълно в ръцете на ГЕРБ.

„ Министърът на външните работа е техен, а ръководител на парламентарната комисия по външна политика е самият Бойко Борисов, който още веднъж се прави на съпротива самичък на себе си. Кой ще поеме отговорност за този неуспех? Ако е правилно, че са се съгласили на подхвърлени трохи против приемане на бежанци от Сирия и Афганистан, това е причина за незабавна оставка на държавното управление “, приключва социалистката.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР