Председателят на БСП Корнелия Нинова безсрамно атакува ГЕРБ за това,

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова безсрамно атакува ГЕРБ за това,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Радев е "бащата на хаоса"у нас! Георг Георгиев: Г-жа Нинова каза кой е бащата на хаоса, но не спомена коя беше майката, която даде старт на хаоса през 2016 г.

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова нахално нападна ГЕРБ за това, че влизал в " съглашателство " с Политическа партия. Тя назова партията на Петков и Василев " изкуствено основан план " от президента. И това в случай, че единствено допреди няколко месеца тя бе в коалиция със същия " изкуствено основан план " на президента и нямаше нищо срещу. Дори бе вицепремиер, който се ползваше със самобитно право на несъгласие върху решенията на кабинета " Петков ". Справка - неизбирането на Тодор Тагарев за министър на защитата тъкмо преди година, както и недопускането по нейно гледище Петков да е повече министър председател, откакто бе свален.

Самия Румен Радев Нинова назова " бащата на хаоса в България ", само че както доста тъкмо я засече водачът на МГЕРБ Георг Георгиев " Тук се сподели за " бащата на хаоса ". Но хаосът не бе непорочно заченат, а той си има и майка. И тя през 2016 година даде старта на хаоса ", съобщи той визирайки Нинова.

Името на основния прокурор беше забъркано в парламентарния спор за избирането на държавно управление. Повод беше репликата на Любен Дилов от ГЕРБ, който загатна, че точно Гешев е повода Българска социалистическа партия да се отдръпна от договарянията на партията му сформиране на кабинет.
 
Не съм сигурен какъв брой постоянно госпожа Нинова си приказва с изкуствен интелект, само че съм сигурен, че среща с естествения разсъдък на основния прокурор Иван Гешев промени решението ѝ за присъединяване в държавно управление, съобщи Дилов
 
В поискано персонално пояснение от трибуната Нинова съобщи, че има едно име, което никой народен представител в залата не смее да произнесе през днешния ден - това на основния прокурор Иван Гешев. Тя отхвърли Гешев да е повлиял на решението ѝ за договаряния с ГЕРБ и уточни, че Българска социалистическа партия е единствената партия, в която прокуратурата е влизала в опит за вътрешнопартиен прелом, напомняйки за формираната инспекция поради изключването на Кирил Добрев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР