Председателят на БСП днес е в Пловдив и заедно със

...
Председателят на БСП днес е в Пловдив и заедно със
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Нека вдигнем глава и заедно да бъдем горд и свободен народ

 Председателят на Българска социалистическа партия през днешния ден е в Пловдив и дружно със свои поддръжници изкачи Бунарджика, с цел да отдаде почетта си към починалите за освобождението на България. Вижте какво сподели госпожа Нинова пред камерата на Plovdiv24.bg :

" Честит празник на всички българи. Поклон пред хилядите български и съветски воини починали в Руско- турската освободителна война. Паметен вечно остава подвигът на българските опълченци.

Те дадоха живота си, с цел да я има Родината ни. Днес всеки българин, където и да се намира, носи в сърцето си парченце горделивост и свободолюбие. Това ни събира в едно. Защото да си българин е положение на духа. Дух на достолепие, на съзидание, на неотстъпчивост към всяко подтисничество и неправда. От този дух имаме потребност и през днешния ден, тъй като доста страхове лишават от силата ни. Но ние можем да ги преодолеем. Нека вдигнем глава. Да подадем ръка на уплашените и слабите. Да ги преведем през компликациите и дружно да бъдем горделив и свободен народ. Това, което ни научи Освобождението и което би трябвало да завещаем на идващите генерации българи е, че свободата води след себе си развиване. "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР