Председателят на БОК Стефка Костадинова се срещна днес в Букурещ

...
Председателят на БОК Стефка Костадинова се срещна днес в Букурещ
Коментари Харесай

Стефка Костадинова проведе среща с Ненад Лалович

Председателят на БОК Стефка Костадинова се срещна през днешния ден в Букурещ с члена на Изпълкома на Международния олимпийски комитет и президент на Световната федерация по битка (UWW) Ненад Лалович. По време на срещата бяха разисквани настоящи въпроси от развиването на олимпийското придвижване и на международната битка.

Ненад Лалавич е изразил мнение, че е добре българската битка да възвърне позициите си на международния тепих и да постави старания да бъде още по-активна във връзка с присъединяване си във всички интензивности на международната централа.

Според олимпийския началник, Българският олимпийски комитет е един от дейните и новаторски в олимпийското семейство. Ненад Лалович е заявил своята подготвеност за помощ и партньорство и е поискал триумф на българските спортисти на идните през юни в Минск (Беларус) втори Европейски игри. На срещата участва и генералният секретар на БОК Белчо Горанов. Както е известно Стефка Костадинова е формален посетител на продължаващото в румънската столица Европейското състезание по битка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР