Председателят на БОК Стефка Костадинова бе сред официалните гости на

...
Председателят на БОК Стефка Костадинова бе сред официалните гости на
Коментари Харесай

Стефка Костадинова почете 80-годишнината на НСА

Председателят на БОК Стефка Костадинова бе измежду формалните посетители на тържеството по случай 80-годишнината на Националната спортна академия.

Кулминацията на тържествата ще бъде на следващия ден, когато е очакван театър в НДК. Тогава на сцената ще излязат над 500 студенти, които ще показват на необятната общност предишното, сегашното и бъдещето на ВУЗ-а. Представлението е под надпис „ Полет към звездите “ и е под режисурата на проф. Кирил Андонов.

А концепцията идва от един изказ на предишиния ректор на НСА проф. Пенчо Гешев. „ Как би изглеждава Академията след 100 години… “, споделя той на предходното празненство. Така креативният екип се захваща да показа тази мисъл на сцената. И до момента в който в този момент познания на студентите предават изключителни експерти, то след време това ще са предимно…   NSA-Stefka1 роботи.

За 80 години образование в НСА са получили повече от 50 000 студенти от над 60 страни. А сега там познания „ попиват “ близо 3000 младежи от 69 специалности.

Гост в зала „ Максима “ през днешния ден бе и президентът Румен Радев, който връчи почетния знак на президента на ректора проф. Николай Изов. Гост бе и спортният министър Весела Лечева.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР