Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова изпрати поздравителен адрес

...
Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова изпрати поздравителен адрес
Коментари Харесай

Стефка Костадинова поздрави златните момичета

Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова изпрати приветствен адрес до " златните девойки " от ансамбъла по художествената гимнастика, които взеха две трофеи на международното в София и си осигуриха олимпийска квота за игрите Париж 2024.

" От името на цялото ни олимпийско семейство и персонално от мое име най-сърдечно ви приветствам за големия триумф на международното състезание в София - се споделя в писмото. - Изумително е, че българският тим, който включваше само дебютантки, се подреди на второ място в класирането по медали с шест оценки - две златни, три сребърни и едно бронзово, завоюва две олимпийски квоти и записа триумфи, невиждани от десетилетия у нас.

Скъпи Женина Трашлиева, Рейчъл Стоянов, София Иванова, Маргарита Василева, Камелия Петрова и Радина Томова, благодарим за позитивните страсти и силата, които ни вдъхнаха осъществяванията ви и международните трофеи при ансамблите. Поздравления и за Стилияна Николова, с помощта на нейния бронз, след 21 години България още веднъж е с орден в многобоя. Всички сме впечатлени от скоростта, с която навлязохте и се утвърдихте измежду международния хайлайф в един по този начин сложен, само че и доста известен спорт, присъщ с непрестанно възходяща конкуренция.

Благодарим от сърце на вашите треньори, на екипа, на всички от щаба на националните тимове и особено на президента на БФХГ Илиана Раева, която не стопира да ни изумява със своята упоритост, себераздаване, професионален метод и успеваемост. Искам да посочи и съвършената организация на Световното състезание, което мина на най-високо равнище и ни донесе нови многочислени похвали като домакини.

Скъпи девойки,

Горди сме с вас и ви благодарим, че непрестанно спомагате за одобряване на националното ни самочувствие.. Вашите осъществявания и триумфи са доста мощен тласък за хиляди български деца и бъдещи спортни звезди, които виждат във вас своите идоли и своя образец за подражателство.

Желая ви нови и нови победи, в това число на олимпийските игри в Париж през 2024 година Бъдете здрави, изящни и безупречни. "





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР