Председателят на Българския лекарски съюз (БЛС) д-р Иван Маджаров бе

...
Председателят на Българския лекарски съюз (БЛС) д-р Иван Маджаров бе
Коментари Харесай

Иван Маджаров: Зеленият сертификат е с ранг на паспорт

Председателят на Българския лекарски съюз (БЛС) доктор Иван Маджаров бе безапелационен, че зеленият документ не е въведен ненадейно от служебния здравен министър Стойчо Кацаров, а с сан на персонална карта и паспорт. 

Пред Българска национална телевизия Маджаров съобщи, че в случай че тези, които би трябвало да убеждават не се имунизират, е разумно да се запитаме дали ние, които имаме по-малко познания, би трябвало да го създадем. Огромна част от лекарите са имунизирани и убеждават хората да се имунизират. Забавлявайки се с тайните теории в обществените мрежи, стигнахме всеки ден във всяко едно студио да наскърбяваме лекарите. Ако всеки ден наскърбяваме военните, ще има заплаха за националната ни сигурност, счита Иван Маджаров.

По думите на шефа на БЛС има хора, които чакат в таксита, дишат тежко и не могат да бъдат признати в болница. За това БЛС прикани управляващите да влязат с цялата си суровост за всички лекари, които издават подправен зелен документ.
 Д-р Маджаров: Личният доктор не изписва безвъзмездни медикаменти за COVID-19, а подредени от различен Д-р Маджаров: Личният доктор не изписва безвъзмездни медикаменти за COVID-19, а подредени от различен
" Много от Коронавирус зоните нямат програмен продукт за изписване на медикаменти и се постанова персоналният доктор да изписва медикаменти, подредени от различен. Нещо,...

Той посочи, че сега, в който стана ясно, че ще се употребява зелен документ за работното си място, той се издигна до сан на персонална карта и паспорт, уточни Маджаров. Той призна, че зеленият документ затруднява работата на лечебните заведения, само че какво трябваше да се случи, с цел да схванат лекарите, че зеленият документ ще да пристигна и у нас, като го има по целия свят, запита доктор Иван Маджаров. 

Иван Маджаров посочи, че зеленият документ не е въведен ненадейно от служебния здравен министър Стойчо Кацаров. Когато някои е преболедувал леко вируса, няма задоволително имунитет и при наново заразяване с инфекцията, тогава към този момент има увреждане на вътрешните органи, предизвести той. 

По отношение на тежкото положение, в което се намират лечебните заведения, Иван Маджаров означи, че има забавена диагностика на онкологични болести. Наред с чакащите да бъдат признати с тежко положение от коронавирус, други също ще чакат да бъдат диагностицирани. Това е проблем за нашето общество в идващите 10 години с хора, които имат хронични болести и ще се лекуват дълго време, добави Маджаров и предизвести, че ще имаме болно население. 

„ Изгуби се времето и от май до август, още август стартира рецесията, времето беше изгубено и напрактика не се говореше за коронавирус “, посочи ръководителят на БЛС. 
 Председателят на БЛС предизвести за протест и изиска антиваксърите да приказват за смъртността Председателят на БЛС предизвести за протест и изиска антиваксърите да приказват за смъртността
В България всеки има право да избира – дали да се имунизира (срещу коронавирус) или не. Има право да избира дали да лети на самол...

Иван Маджаров добави, че всяка вечер има случаи по какъв начин пациенти стоят в кола за спешна помощ или в кола и чака да бъде признат. Това го имаше първоначално и в другите европейски страни, само че те осъзнаха, че би трябвало да употребяват това, което им е дала науката – имунизацията, само че ние не го осъзнахме, съжали Иван Маджаров.

Той посочи, че четвъртата вълна се усеща по това, че хората стартират доста да звънят на лекарите за препоръки какво да вършат и да ги питат дали има места в лечебните заведения. Когато се трансформира цяла болница в интензивно поделение, е ясно, че интензивните кревати са с по-ниско равнище и качество на обслужване. „ Не очаквайте, че ще получите същата грижа като едно умерено време, в което имаше 3-4 медицински сестри. Никога по света не се случва, в случай че пристигна цунами за всички да има заслон и лодка. Цунамито залива всичко “, безапелационен бе Иван Маджаров.

Иван Маджаров като ръководител на БСЛ съобщи, че първи път БЛС чули за чаши с уиски, на които се обсъждал и разпределял бюджета на НЗОК.

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР