Председателят на АБВ Румен Петков изрази благодарност към Русия за

...
Председателят на АБВ Румен Петков изрази благодарност към Русия за
Коментари Харесай

На среща с руския посланик Румен Петков изрази благодарност към Русия за спасените моряци от кораба „Царевна“

Председателят на АБВ Румен Петков изрази признателност към Русия за спасяването на българските моряци от кораба „ Царевна “.

На среща с Н. Пр. Елеонора Митрофанова, дипломат на Руската федерация в България, той акцентира признателността си за грижата, положена за нашия екипаж от съветска страна и добави, че всеки естествен български жител прави оценка този факт.

Румен Петков още веднъж подчертава върху категоричността на позицията на Политическа партия АБВ – че единственото решение по спора Русия – Украйна е мирното решение. Истината обаче би трябвало да бъде показана на целия свят, добави той и изрази безпокойствие по наклонността информацията за събитията в Украйна да бъде представяна преднамерено и едностранно. Като ярки образци той уточни ракетният удар на гарата в Краматорск, който рани и умъртви десетки мирни жители, казусът в Буча, случаите с мародерства в търговски обекти в Украйна…

Елеонора Митрофанова също изрази безпокойствие, че в Европа и света се демонстрира единствено едната позиция във войната сред Русия и Украйна и изясни, че наказванията в съветската войска за мародерства, за принуждение над дами и деца са доста съществени. Поради това смята, че изказванията за сходни дейности от страна на съветски бойци са спекулации и не кореспондират с истината. Петков настоя всеки един от тези случаи да бъде изваден на ярко, в полза на обективността и изрази подготвеност за подпомагане. Председателят на АБВ акцентира също готовността си за помощ по спасяването на нашите моряци на кораба „ Рожен “, който все още се намира на пристанището в Черноморск и изрази безпокойствие, че екипажите на кораби се употребяват като жив щит от украинските въоръжени сили.

Румен Петков акцентира, че дейностите по осветляване на цялата истина за биолабораториите за подготовка на биологични оръжия на територията на Украйна би трябвало да продължат, защото тези обекти съставляват опасност за цяла Европа.

В рамките на срещата ръководителят на АБВ изрази паника по поръчката на Жозеп Борел – че „ войната ще се реши на бойното поле “. Това слага под подозрение задачите на Европейската комисия и Европейския съюз. Особено като си напомни, че Борел и Фон дер Лайен трансфораха човешкото здраве и живот в бизнес и инструмент за политическо прилепяне на Русия и Китай, разяснява Румен Петков.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР