Председателят на АБВ и Явор Цаков, в качеството им на

...
Председателят на АБВ и Явор Цаков, в качеството им на
Коментари Харесай

Румен Петков и Явор Цаков се поклониха пред олтара с мощите на Свети Кирил и гроба на светеца в Рим

Председателят на АБВ и Явор Цаков, в качеството им на представители на Инициативния комитет във връзка 35-годишнината от освобождението на Сергей Антонов, се поклониха в римската базилика " Сан Клементе " пред олтара с мощите на св. Кирил и гроба на светеца.
Приорът на базиликата, отец Стивън, сподели на гостите античната подземна част на базиликата, където са служили светите братя Кирил и Методий.
 Румен Петков и Явор Цаков, се срещнаха в подстъпите на Ватикана с папския наместник архиепископ Енрико дал Коволо Румен Петков и Явор Цаков, се срещнаха в подстъпите на Ватикана с папския наместник архиепископ Енрико дал Коволо
Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков и Явор Цаков, представители на Инициативния комитет, основан във връзка 35-годишнината от освобожда...
Инициативният комитет във връзка 35-годишнината от освобождението на Сергей Антонов търси и слага юридически и морални акценти върху невинността на Сергей Антонов. В негова памет се търсят контакти с публични български и италиански институции, с цел да се напомни неналичието на каквато и да е съпричастност на България, незаслужено упрекната за осъщественото закононарушение против папа Йоан Павел II на площад „ Свети Петър “ в Рим преди 40 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР