Председателят на 73-та сесия на Общото събрание на ООН Мария

...
Председателят на 73-та сесия на Общото събрание на ООН Мария
Коментари Харесай

ООН осъжда убийството на журналиста Виктория Маринова

Председателят на 73-та сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации Мария Фернанда Еспиноса Гарсес осъди убийството на българската журналистка Виктория Маринова. Това бе оповестено на брифинг от формалния представител на ръководителя на сесията на Общото заседание на Организация на обединените нации Моника Грейли.

 
" Мария Фернанда Еспиноса Гарсес осъжда убийството на журналиста Виктория Маринова и акцентира смисъла на свободата на печата и нуждата публицистите да могат да извършват професионалните си отговорности свободно и безвредно ", съобщи ръководителят на Общото заседание на Организация на обединените нации: " Тя осъди половото принуждение и акцентира нуждата от безкомпромисно противопоставяне на актовете на полова експанзия и принуждение. "

 
Освен това, по думите на Грейли, " ръководителят на сесията на Общото заседание на Организация на обединените нации е доста смутен и от изгубването на саудитския публицист Джамал Кашоги. Разбираме, че е в ход следствие ", добави тя, представена от ТАСС.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР