Председателят на 47-ото Народно събрание Никола Минчев, който оглави парламента

...
Председателят на 47-ото Народно събрание Никола Минчев, който оглави парламента
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV: Два дни след като стана шеф на парламента, Никола Минчев гази закона - кортежът му кара по трамвайните линии и му правят зелена вълна

Председателят на 47-ото Народно заседание Никола Минчев, който оглави Народното събрание едвам преди 2 дни, към този момент употребява всички държавни облаги, в това число и да се движи с конвой, видя ПИК. Стотици водачи в София останали потресени довечера в час пик от държанието на колите, които возят Минчев.

Водачите, пътуващи по бул. " Черни връх " преди минути, станали очевидци на арогантното държание на водачите на ръководителя на 47-ото Народно заседание, които не се посвенили да карат по трамвайните линии, с цел да избегнат трафика.

За двата автомобила на НСО, с които се придвижват Никола Минчев и охранителите му, била обезпечена и специфична на кръстовището на мол " Парадайз ", където по принцип в този час задръстването е огромно.
свързани новини49287на 04.12.202165238на 03.12.2021
Така нищо неподозиращите водачи в региона били принудени да стоят дълго време на червен светофар, с цел да може Минчев и кортежът му да преминат необезпокоявано.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР