Председателят на 45-ото Народно събрание Мика Зайкова не дойде в

...
Председателят на 45-ото Народно събрание Мика Зайкова не дойде в
Коментари Харесай

Ето коя дама върза танекия на Рачков

Председателят на 45-ото Народно заседание Мика Зайкова не пристигна в "Забраненото шоу на Рачков ", откакто гостуването ѝ бе рекламирано цяла седмица. Неявяването на посетител се случва за първи път в късата история на предаването, което започва преди няколко седмици и незабавно закова рекорден рейтинг. Вчера то се излъчваше онлайн и Рачков категорично посочи, че някогашната депутатка е удостоверила явяването си, след което се отметнала. Тя е съобщила, че не може да участва, тъй като е в провинцията.

На това опрощение не повярва нито водещия на предаването, нито екипът. Повече от явно е, че извинението й е скалъпено, само че за какво доайенът на националното заседание не почете едно от най-гледаните излъчвания, остава мистерия. В последните дни тя даде редица изявленията, както за малките екрани, по този начин и за печата, тъй че надали от партията на слави Трифонов са й забранили да взе участие. Още повече, че Дългия и Рачков са в прелестни връзки, а хора от екипа на Слави Трифонов към този момент бяха посетители на Рачков. За да запълни ефирното време, в предаването въпреки всичко влезе гост- Зайка Байкова. В ролята се бе превъплътил Рафи.

"Въздържайте се от обидни подмятания. Аз съм на 63 години без Данък добавена стойност ", скастри Байкова на водещия, който изрази възхищението си, че тя е на цели 79 години. "Повечето депутати бяха като крава върху покрив. Чудиш се по какъв начин такова големо говедо се е качило толкоз високо ", разяснява тя държанието на народните представители в Народното събрание. "Ако видите народен представител да трепери за народа, значи е с Паркинсон ", бе различен паметен лаф на Зайка Байкова, откакто преди този момент бяха излъчени нейни същински реплики, произнесени от председателското място в Народното събрание.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР