Председателят и старши демократ на комисията по външни отношения на

...
Председателят и старши демократ на комисията по външни отношения на
Коментари Харесай

Сенатори в САЩ: Руските власти стоят зад атаката срещу Навални

Председателят и старши демократ на комисията по външни връзки на Сената на Съединени американски щати Джим Риш (Айдахо) и Робърт Менендес (Ню Джърси) приканват администрацията на Вашингтон да проверява случая с Алексей. Според пресслужбата на комисията, настояването се съдържа в писмо, изпратено от депутатите до американския президент Доналд Тръмп , оповестява БГНЕС.
„ Пишем Ви, с цел да Ви помолим да разследвате дали съветските управляващи са употребявали химическо или биологично оръжие против един от личните си жители и затова би трябвало ли да бъдат обект на глобите, планувани от Съединени американски щати в закона за надзор на химическите субстанции и биологични оръжия и възбраната за потреблението им от 1991 година “, се споделя в известието.
 Американски сенатори предложиха наказания за Русия поради отравянето на Навални Американски сенатори предложиха наказания за Русия поради отравянето на Навални
Двупартийна група американски сенатори предложи да наложи наказания на съветските чиновници във връзка със обстановката с Алексей Навални. Тов...
Отравянето на Навални е изключително обезпокоително, защото веществото „ Новичок “ е употребявано през март 2018 година при нападението против някогашния полковник от ГРУ Сергей Скрипал , наказан в Русия за шпионаж за Англия, в британския град Солсбъри. В този случай Вашата администрация пристигна до заключението, че съветските управляващи стоят зад офанзивата и това докара до наказания. Съединени американски щати би трябвало още един път да дадат ясно да се разбере, че всяко сходно държание е недопустимо ", приканват.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР