Председателя на Демократична България Христо Иванов определи като крачка към

...
Председателя на Демократична България Христо Иванов определи като крачка към
Коментари Харесай

Христо Иванов: ДБ няма проблем с кандидат-премиер Асен Василев

Председателя на " Демократична България " Христо Иванов дефинира като " крачка към възобновяване на опцията за реализиране на общата цел - битка с корупцията " приемането в правна комисия на антикорупционния проектозакон.

Правната комисия одобри проектозакона за противопоставяне на корупцията
Очаква се през днешния ден по обяд от партия му да се срещнат с Българска социалистическа партия, с цел да обсъдят сформиране на кабинет с третия мандат.

Българска социалистическа партия ще беседва за ново държавно управление с Демократична България и депутатите, напуснали Има Такъв Народ
Преди срещата Христо Иванов насочи и апел за образуване на държавно управление.

" Страната би трябвало да има ръководство. Рисковете, свързани с това да проведем избори в този миг, в който би трябвало да приготвяме страната си за тежката зима, която ни чака, и в случай, че в идващия парламент не наподобява да бъде по-просто от позиция на съставянето на държавно управление, са доста огромни.

И по-разумно е съгласно нас, от наша позиция, да се сформира такова ръководство. Има благоприятни условия за това, въпрос е на благосклонност, на професионализъм. В последна сметка не може осем месеца откакто сме получили доверието на хората да управляваме да кажем: Ние не се оправяме ".

По думите му за " Демократична България " възможна номинация на Асен Василев за министър председател е допустима.

" Ако продължаваме смяната преценяват да излъчат господин Асен Василев, това за нас няма да е нито вест, нито някакъв въпрос. На стадия на първия мандат това беше тяхната номинация. Ние сме преговаряли и работили с него. Няма тематика за нас. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР