Председателският съвет е обсъдил тази сутрин създаването на постоянни комисии,

...
Председателският съвет е обсъдил тази сутрин създаването на постоянни комисии,
Коментари Харесай

Росица Кирова от ГЕРБ се извини на Дончева за грозна

Председателският съвет е разискал тази заран основаването на непрекъснати комисии, само че към момента няма цялостно единодушие по състава им.

Това разгласи при започване на пленарното съвещание ръководителят на Народното събрание Ива Митева. Тя изрази убеденост, че идната сряда точката ще бъде в програмата за работа на депутатите.

Думата изиска зам.-председателят на Народно събрание Росица Кирова/ГЕРБ-СДС/, с цел да се извини на Татяна Дончев/ИБГНИ/ за грубия език през вчерашния ден по нейн адрес от парламентарната естрада като посочи, че е имала поради не външния ѝ тип, а държанието ѝ.

" Бях неверно разбрана. Не използвах " грозна " за вашия външен тип, а за метода ви на водене ", сподели Кирова от парламентарната естрада.

Парламентът би трябвало да изслуша през днешния ден служебния министър на енергетиката Андрей Живков за настоящото икономическо положение на оператора на националната газопреносна мрежа - " Булгартрансгаз ", и подхванатите дейности от страна на Министерството на енергетиката за възобновяване на значими изчезнали документи.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф не разрешава това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР