Председателският съвет бе, за да информира народните представители каква е

...
Председателският съвет бе, за да информира народните представители каква е
Коментари Харесай

Денков: Има евентуален риск от бежанска вълна

Председателският съвет бе, с цел да осведоми народните представители каква е обстановката, какви са рисковете и какви ограничения е подхванало държавното управление. Няма нещо, което да е друго от това, което казахме през вчерашния ден. Това съобщи министър председателят Николай Денков след председателския съвет в Народното събрание по отношение на обстановката в Израел, съобщи кореспондент на " ".

По думите му един от рисковете, които могат да се чакат, е възможна бежанска вълна. " Но първо – това не се чака да се случи в непосредствените дни. И второ – посоките сега са ориентирани не към България, а към други страни, тъй че това не е непосреден риск. Просто би трябвало да внимаваме за в бъдеще ", добави Денков.

Премиерът уточни, че държавното управление към този момент е подхванало ограничения за защита на основните обекти, които са рискови на този стадий, в това число и на обектите, на които се събират хора, гари, пристанища, летища, само че също по този начин и във връзка с предстоящи бъдещи опасности.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР