Председателката на СИК от Промяната и ДБ в с. Малорад

...
Председателката на СИК от Промяната и ДБ в с. Малорад
Коментари Харесай

Бранимир Балачев за Малорад: Като няма машини, ала бала с бюлетини

Председателката на СИК от Промяната и Демократична България в с. Малорад Моника Йорданова е в ареста поради подправяне на бюлетини. Без да знае, че камерите я снимат, в изборната секция, дамата е чертала кръстчета в интерес на " Бай Цеко ".

ПП/ДБ очевидно са намерили цаката на бюлетините, като няма машини, разяснява националният представител от ПГ на ГЕРБ/СДС Бранимир Балачев. Важното е да има ала-бала.  Кой ли е Бай Цеко във Варна? Това попита риторично юрист Балачев. И как  може да са били прецакани другите поради него? Най-лесният метод е с химикалката, като бюлетините на съперника се създадат недействителни – я с още едно кръстче, я с някаква точка, запетайка или друга драсканица.

Щом ПП/ДБ си драскат в бюлетините в с. Малорад, какъв е казусът да не го вършат и във Варна? Това е сигурен метод Бай Благо да стопи гласовете на съперниците си. И да излезе на балотаж, като прецака „ Възраждане ”. Там разликата в гласовете за техния претендент за кмет Коста Стоянов и за листата за общински съветници е  забележителна. Явно е играла крепко химикалката с цел да стане „ ала-бала ”, позволява депутатът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР