Председателката на Европейския парламент Роберта Мецола пристигна на извънредно посещение

...
Председателката на Европейския парламент Роберта Мецола пристигна на извънредно посещение
Коментари Харесай

Роберта Мецола с извънредно посещение в Украйна

Председателката на Европейския парламент Роберта Мецола дойде на изключително посещаване в Украйна. Тя заяви в Twitter, че е щастлива да се върне при " европейците, чийто дом е в нашия Европейски съюз ", съобщи Агенция Франс Прес.

" Хубаво е да се върна в Украйна - поради тези смели хора, които въодушевиха света. За тези герои, които отхвърлят да се предадат. За тези, които пожертваха всичко в името на нашите полезности. " - написа Мецола.

Тя се срещна с ръководителя на Върховната рада на Украйна Руслан Стефанчук. " Бъдещето на Украйна е в Европейския съюз. Ние ще извървим целия път с вас. Сътрудничеството сред Европейския парламент и Върховната рада единствено ще се ускорява. " - се споделя в изказването на председателката на Европейския парламент.

На 3 март основният прокурор на Съединени американски щати Мерик Гарланд направи необявено посещаване в Лвов. Той участва на конференцията " Единство за правдивост " и съобщи, че Съединени американски щати имат намерение да потърсят отговорност от Русия за " закононарушенията, осъществени по време на несправедливото и непровокирано навлизане против суверенния ѝ комшия ". /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР