Председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен днес привлече

...
Председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен днес привлече
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: похвала и подкрепа от Урсула фон дер Лайен

Председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен през днешния ден притегли вниманието в България и Румъния с безусловната си поддръжка за приемането на двете балкански страни в Шенген. Подкрепата освен това беше съпроводена и с благодарности.

В управлението у нас обаче прехвърчаха искри сред свои по въпроса дали да бъде вдигната забраната за вноса на украинско зърно.

Напрежение и в София - Демократична България и " Спаси София " няма да поддържат оферти бюджет. 

Делян Пеевски все по-гласовит и в ролята на последна инстанция по от ден на ден тематики. Днес се възмути от инспекция на Инспектора на Висш съдебен съвет по случая " Дебора ".

Украинска въздушна офанзива по корабостроителница в Севастопол удари десантен транспортен съд и подводница.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР