Председателката на БСП Корнелия Нинова се очаква да коментира скандала

...
Председателката на БСП Корнелия Нинова се очаква да коментира скандала
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК TV! Нинова притисната натясно за скандала между Румен Радев и Кирил Петков

Председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се чака да разяснява абсурда сред Румен Радев и Кирил Петков.

Вицпремиерката е сложена в внимателно състояние, тъй като за никого към този момент не е загадка, че жителят на " Дондуков " 2 неистово желае да я в профил от " Позитано " 20 и да овладее партията, а в това време тя е съдружен сътрудник на плана на Радев, наименуван " Продължаваме промяната ", изстрелял на върха на ръководството тандема Кирил Петков-Асен Василев.

Иначе Корнелия Нинова дава ексклузивен брифинг, като тематиката е “Експо 2020 Дубай “.

" Заставам пред вас да отговоря на една тематика със засилен медиен интерес. Получих доста писма с доста въпроси. Започвам през цялото време “, стартира Нинова.
свързани новини79671на 02.02.202261460на 02.02.2022
С 6 720 000 лева с Данък добавена стойност е било финансирано присъединяване на България. Любопитно е, че след направената социална поръчка, през 2019 година го печели консорциум, като измежду имената на компаниите, проличава и това на " Сиела Норма ", уточни Нинова.

78% от сумата трябвало да бъде преведена предплатено, сподели още тя и показа, че се е изненадала доста от този факт. " Общо страната е платила 4 452 000 лева и тук идва втората изненада - против това предплатено заплащане, консорциумът е обезпечил тази сума единствено за 50% “, сподели Нинова.

Последният отчет на икономическото министерство пък бил от 24 януари т.г. Той представлявал наложителна таблица със съпоставяне сред изпълненото и неизпълненото по контракта. Стана ясно, че над 90% от заложеното в контракта по този начин и не е изпълнено.

Гледайте НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР