Председател на УС в Левски - Даниел Боримиров, говори пред

...
Председател на УС в Левски - Даниел Боримиров, говори пред
Коментари Харесай

Боримиров: ЦСКА 1948 нали претендира, че е автентичното ЦСКА, да играем на Васил Левски тогава

Председател на УС в Левски - Даниел Боримиров, приказва пред медиите няколко дни след успеха на " сините " над Локомотив Пловдив с 2:1 в efbet Лига. Боримиров приказва за идната среща с ЦСКА 1948 и още веднъж намеси тематиката за двата ЦСКА, откакто срещата с ЦСКА 1948 би трябвало да се играе по проект на стадиона в Бистрица. Боримиров сподели, че от ЦСКА 1948 настояват, че са авентичният ЦСКА и такива мачове следва да се играят на Националния стадион " Васил Левски ".

„ Усетих доста позитивно мача с Локо Пловдив. Благодаря на всички почитатели, които пристигнаха и поддържаха тима. Бяха съпричастни и към празника. Отдадохме респект в чест на нашия патрон. След това дружно всички тръгнахме от паметника към стадион „ Георги Аспарухов “. Мисля, че тимът по същия метод оправда техните упования “, разяснява Боримиров.

„ Вярвам, че с работа и неизменност ще оправдаем доверието на почитателите си. Това е методът да ги върнем на стадиона. Все още няма изясненост къде ще играем с ЦСКА 1948, само че техният тим имат лиценз да играят в Бистрица, само че защото те претендират, че са авентичното ЦСКА, а знаем, че дербитата сред Левски и ЦСКА постоянно се играят на Националния стадион, тъй че допускам, че господин Найденов ще вземе вярното решение. Надявам се да се вземе бързо решението, защото считам, че много почитатели ще дойдат на мача. Приходите ще бъдат за тях “, разяснява още той.

„ Мисля, че на следващия ден ще има информация за мача със Септември за Купата на България и къде ще се играе “, съобщи още Боримиров.

„ Стоилов сподели вярно и тъкмо усещанията си след мача. Повечето млади бяха стъписани, защото капацитетът им е различен и го видяхме в Турция. Надявам се след всеки един ден да израстваме и да вървим нагоре. Феновете ще бъдат нашият 12 състезател и вторият спонсор. Ние водим диалози със съществени компании и чакам в близко бъдеще това да се разгласи като факт. Ще създадем разбор за това “, проучва още Боримиров.

„ Водим диалози и чакаме в скоро време това да стане факт. Имам хрумвания да се приказва с някогашни притежатели за опрощаване на задълженията “, приключи Боримиров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР