Председател на комисията Финанси и бюджет“ ще бъде адв. Бранимир

...
Председател на комисията Финанси и бюджет“ ще бъде адв. Бранимир
Коментари Харесай

Ясни са съставът и председателите на комисиите към местния парламент


Председател на комисията " Финанси и бюджет “ ще бъде адв. Бранимир Балачев, а на " Собственост и стопанство “ остава Юлияна Боева. Председателските места си резервират също доктор Лидия Маринова и доктор Николай Георгиев, надлежно в комисиите по " Социални действия и жилищна политика “ и " Европейски въпроси и интернационално съдействие “.

Доц. Антоанета Цветкова през този мандат ще поеме ресора просвета и обучение. Начело на комисията по опазване на здравето ще е  проф. Анелия Клисарова.

Председател на комисията " Архитектура и градоустройство “ ще бъде Щериана Иванова, а на " Благоустройство и комунални действия “ – Христо Атанасов.

Местният парламент реши  комисията " Туризъм, търговия и рекламна активност “ да се управлява от Мартин Андонов. Начело на ПК " Култура и духовно развиване “ застава Димитър Чутурков.

За ръководител на комисията по превоз беше определен Венцислав Сивов, на " Обществен ред и сигурност “ – Румен Иванов, а на " Младежки действия и спорт “ – Генадий Атанасов.

Станислав Иванов ще оглави ВрК " Опазване и възпроизводство на околната среда “, а Людмила Колева-Маринова - " Изработване план на Правилник за организацията и активността на общинския съвет, неговите комисии и взаимоотношението му с общинската администрация ".

Председател на ВрК " Структури и общинска администрация “ остава Милена Димова. Петко Бойновски също ще продължи да управлява комисията по приватизация и следприватизационен надзор. Неговият адаш Петко Петков застава отпред на Наблюдателната комисия.

За правната комисия и комисията за противопоставяне на корупцията не бяха определени ръководители и членове, защото липсваха задоволително искащи да се включат в тях. Този въпрос ще бъде решен на идващото съвещание на Общинския съвет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР