Предприемачът Вивек Рамасвами беше подкрепен за президент във вторник от

...
Предприемачът Вивек Рамасвами беше подкрепен за президент във вторник от
Коментари Харесай

Вивек Рамасвами беше подкрепен от противоречивия бивш представител на Айова Стив Кинг — който постави под въпрос защо „бял ​​националист“ е „офанзивен“

Предприемачът Вивек Рамасвами беше подсилен за президент във вторник от някогашния републикански представител на Айова Стив Кинг, за който не гласоподаваха встъпи в служба през 2020 година, откакто се запита за какво термините „ бял ​​националист “ и „ бял ​​расист “ са станали „ обидни “.

„ Вивек Рамасвами ще шокира света на събранието в Айова, тъй като той е единственият претендент в тази конкуренция, който е имал смелостта да се опълчи на тръбопроводите за CO2 тук в Айова, да се опълчи обществено на култа към изменението на климата, да се ангажира да помилва мирни протестиращи на 6 януари дневно 1 и да се приключи поданството по рождение за деца на незаконни в тази страна “, сподели Кинг в изказване.

„ Ако желаете някой, който ще поеме дълбоката страна и ще приказва истината на властта, тогава гласувайте за някой, който ще приказва истината на Върховен административен съд. Присъединете се към мен на 15 януари в гласуването за Вивек Рамасвами, идващия президент на Съединените щати “, добави той.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР