Предприемачът Ричард Алибегов се изказа ласкаво за изказването на Бойко

...
Предприемачът Ричард Алибегов се изказа ласкаво за изказването на Бойко
Коментари Харесай

Алибегов: Днес Борисов им показа как се прави

Предприемачът Ричард Алибегов се изрече ласкаво за изявлението на Бойко Борисов, който през днешния ден разгласи, че до 6 март ще предложи съдружно съглашение на ПП-ДБ, което те да кажат дали поддържат до 8-ми, а в случай че не - се отива на избори.

" Отношенията в сглобката са много обтегнати, само че това което през днешния ден Борисов направи е да покаже по какъв начин се прави - " няма да даваме съглашение на медиите, даваме ви период и на 6-ти ние ще съставим съглашение. Ще го получите вие като политическа мощ, а не медиите, с цел да разбирате от тях. След това имате период два дни да го прочетете и на 8-ми сядаме да приказваме на тази тематика ". Никой не е споделил, че ротацията би трябвало да стане на 8-ми в 8 ч. сутринта или на 12-ти. Ако на 8-ми те имат допирни точки, аз съм сигурен, че ГЕРБ демонстрираха задоволително диалогичност в последните месеци и ще продължат диалозите. Това е един и същи диалог, само че Борисов постави точка по кое време ще завърши той - на 8-ми ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Такава форма на ръководство в Европа няма каквато имаме ние тук. Нека си има ротация, само че би трябвало да има съдружно съглашение, зад което всички партии застават и се споделя какво ще се прави в същото време. Да, вътре са регулаторите, правосъдната власт и така нататък, само че би трябвало да се знае какво ще се прави. Първо се минава през министрите, след това се отива в регулаторите. ГЕРБ и Борисов приказват за министри, а не за регулатори. За регулаторите трябват 161 гласа и по тази причина ще им трябват вотовете на Движение за права и свободи, които демонстрират, че поддържат този евроатлантически кабинет ", съобщи още Алибегов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР