Предприемачът Георги Захариев коментира актуалната тема с репортажа на Нова

...
Предприемачът Георги Захариев коментира актуалната тема с репортажа на Нова
Коментари Харесай

Георги Захариев за чатбот измамата: Хората трябва да задават много въпроси, когато им се обадят непознати

Предприемачът Георги Захариев разяснява настоящата тематика с репортажа на " Нова телевизия ", който изобличи машинация на чатбота " Станислава ".

" Много постоянно чакам сходни позвънявания да са свързани с някаква машинация, защото в някаква степен съм осведомен, че когато отсреща няма един човек, който да ти изяснява нещо, което ти си изискал като информация, евентуално не е нещо правилно. Искам да прикани хората да задават въпроси, кой ви се обажда, коя е компанията, законна ли  е за това, което предлага. Оттам нататък недейте да ходите на събития, които не сте имали авансово поради в календара си да посетите. Четете и контракта си. Това е най-важното. На мен тази Станислава от чатбота ми се е обаждала, да ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Тук става въпрос за инструмент, а не за IT компаниите. Тоест, отрицателните не са IT компаниите, а един инструмент. Трябва да си повишим грамотността, с цел да знаем по какъв начин да се предпазим от него ", безапелационен е Захариев 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР