Предприемачът, актриса и светска личност Парис Хилтън заяви, че е

...
Предприемачът, актриса и светска личност Парис Хилтън заяви, че е
Коментари Харесай

Парис Хилтън алармира за индустрия за 50 млрд. долара от трудово-възпитателни училища в САЩ

Предприемачът, актриса и световна персона Парис Хилтън съобщи, че е била измъчвана в специфични центрове, основани да " лекуват " сложни младежи в Съединени американски щати, и прикани Белия дом и Конгреса да одобряват закони, които подсигуряват правата на малолетните в тези центрове.

В колона за Washington Post Хилтън споделя, че промишлеността за 50 милиарда $ годишно " ръководи " до 120 000 американски младежи в центрове, написа БГНЕС.
 Тийнейджъри безнаказано тормозят цялостен квартал в София, Министерство на вътрешните работи и прокуратурата още ги няма Тийнейджъри безнаказано тормозят цялостен квартал в София, Министерство на вътрешните работи и прокуратурата още ги няма
Група младежи атакуват възрастни хора, като ги ритат и заплашват с боксове. Случаите са от столичния квартал " Света Троица ". Дядо е...

Хилтън заяви, че родителите ѝ, недоволни от държанието ѝ, са я изпращали в разнообразни центрове от този тип.

" И на четирите места, където бях изпратена като младеж, понасях физически и душевен тормоз от страна на служащите: задушаваха ме, пляскаха ме, шпионираха ме, когато си взимах душ, не ме оставяха да дремя. В един център в Юта бях затворена сама в стая, където стените бяха покрити с драскотини и петна от кръв ", написа Хилтън. Тя твърди, че даже не можела да се оплаче от насилието, защото нямала връзка с външния свят, а центровете за сложни младежи " забиват чеп " сред деца и родители, казвайки на родителите, че на децата не може да се има вяра.

Индустрията на проблематичните младежи, която включва общежития, военизирани лагери, центрове за коригиране на държанието, има годишен оборот от към 50 милиарда $, в това число лекуване с „ сложни, само че обективни " способи ", написа още Хилтън. Според нея, сега в такива центрове са настанени към 120 000 младежи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР