Предприемач от Китай е открил оригинален начин за печелене на

...
Предприемач от Китай е открил оригинален начин за печелене на
Коментари Харесай

Бизнес нюх: Китаец печели, като унищожава сватбени снимки на разведени двойки

Предприемач от Китай е разкрил автентичен метод за печелене на пари – предлага услугата заличаване на сватбени фотографии на разведени двойки.

Във фабрика, ситуирана на 100 км от Пекин, служащите на Лу Вей пръскат багра върху фотосите и по-късно ги нарязват в машина за заличаване на документи. Под ножа попадат снимки на разведени китайци от разнообразни региони на страната – Шанхай, Пекин, провинциите Гуандун и Шандун.
Първата стъпка е клиентът да удостовери поръчката, откакто пръскаме багра върху сватбената фотография и скриваме лицата на някогашните съпрузи. Изпращаме променените фотоси на клиента, с цел да ги ревизира.
Лу Вей – бизнесмен

Клиентите са прочувствено привързани към тези фотоси. Повечето вземат решение да не ги унищожават. Но тези, които вземат решение противоположното, го вършат доста бързо. След което ние унищожаваме фотосите за към 5 минути.

Лу счита, че разведените двойки не желаят да изхвърлят сватбените си фотоси, тъй като са движимости със сантиментална стойност. За да отбрани персоналната цялост, личният състав пръска багра върху фотографиите, след което според от желанието на клиента, ги нарязва с шредер.

Таксата за тази услуга варира от 59 юана (8.2 долара) до 200 юана (30 долара).
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР