Предпразнично за Деня на българската просвета 24 май във Видин

...
Предпразнично за Деня на българската просвета 24 май във Видин
Коментари Харесай

Асфалтираха нови улици във Видин

Предпразнично за Деня на българската култура 24 май във Видин има нови асфалтирани улици  -  това са улиците  в ж.к. „ Крум Бъчваров “, наоколо до детска градина „ Синчец “ и ул. „ Мизия “. Кметът Огнян Ценков  провери обектите и  разговаря с екипа на детското заведение и поданици от комплекса.
„ Извършва се изцяло асфалтиране и частични поправки на улици, околоблокови пространства освен в град Видин, само че и във всички обитаеми места и това става по ваше предпочитание, по отношение на самодейността вие да давате оферти и да сигнализирате. Всички поправки и действия, които ще създадем благодарение на дотацията от 3 милиона лева, отпуснати с разпореждане на Министерски съвет през декември 2018 година, са по избор на жителите “.

Кметът посочи, че ремонтите на улиците ще продължат, за задачата общинската администрация е отделила над 4 милиона и половина лева, подготвена е и документите,с която се кандидатства за поддръжка от Правителството и да се  реализират  такива действия и на други места.
„ Знаем, че не е задоволително, тъй като вие самите пишете, че от 30-40 години не са реализирани сходни ремонтни работи, само че би трябвало да стартираме отнякъде и да продължим по този метод, с цел да отговорим на потребностите на всички жители “ – сподели Ценков. Той разяснява, че при започване на мандата Общината е имала 21 милиона лева отговорности, с които е трябвало да се оправи и в случай че този проблем не е бил налице, обстановката би била друга.
Директорът на  ДГ „ Синчец “ Мая Георгиева  благодари на Община Видин и кмета за асфалтирането на близките улици. „ Тук мъчно се преминаваше. Както виждате, в този момент чак до входа е изработен ремонт, което при дъжд ни избавя от неудобствата “. „ Ильо челник “ е още една асфалтирана улица наоколо до детската градина. Мая Георгиева  изрази благодарността и на жителите от целия квартал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР