Предпразнично Антон Хекимян получи дълго мечтаното от него повишение. Той

...
Предпразнично Антон Хекимян получи дълго мечтаното от него повишение. Той
Коментари Харесай

Антон Хекимян сбъдна всичките си мечти в професионален аспект, но загуби голямата си любов

 Предпразнично Антон Хекимян получи дълго мечтаното от него покачване. Той към този момент е шеф " Новини и настоящи излъчвания “ в  bTV. На шефската позиция Хекимян ще получава колосалната заплата в размер на 12 000 лева месечно, научи HotArena.

Голямото заплащане обаче надали ще повлияе на самочувствието на Хекимян, който продължава да живее в непретенциозен апартамент. Неведнъж е споделял, че не е разсипник, обича да икономисва, а единствените по-сериозни разходи, които прави, са за пътешествия в чужбина по време на летните му ваканции.

Тони е роден и израснал в работническо семейство в Стара Загора. Детските му години не минали в благоденствие. Има по-голяма сестра. Към днешна дата родителите му не престават да живеят в фамилното си жилище в Града на липите.  Антон е извънредно завързан към фамилията си. Редовно ги взима при себе си в София или пътува до родния край.

С огромна обич Антон се отнася към своята Баба Тонка на която е кръстен. Тя умря ненадейно преди две години, а гибелта й покруси журналиста, който даже не откри сили да отиде на работа и бе заместван от колежката си Мария Цънцарова по неотложност.

Другата му огромна драма, която тормози и родителите му е и несполуката в персонален проект.

През последните години Тони е затворил сърцето си за обич, откакто изживя тежко раздялата с годеницата си и негова колежка - репортерката Василена. Двамата възнамеряваха да се оженят с възрожденска женитба. Но преди три години сложиха точка на отношението си. В медийните среди се приказва, че Василена не била вярна на Антон. Любовта им се разклати още повече, откакто двамата изгубили дете в третия месец. След като се разчу за нещастието Хекимян не разяснява случая под предлог, че началникът му Венелин Петков му е забранил да дава отговор обществено на персонални въпроси. Още по-трудно журналистът приема новата връзка на огромната си обич, която през предходната година роди момиченце от прочут доктор.

През идния май безконечният ерген ще навърши 37 години, само че родителството към момента не е на първи проект за Антон. Той обичат децата и е грижлив чичо за своите две племенници, които всяко лято води на  море в Царево, написа " Ретро “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР