Предположенията за достигане на цените на горивата до 3 лева

...
Предположенията за достигане на цените на горивата до 3 лева
Коментари Харесай

Горивата няма да стигнат 3 лв

" Предположенията за постигане на цените на горивата до 3 лв. няма да бъдат осъществени, " това се отразява в последните вести от сферата на енергетиката. Според данни, нарастването на стойностите в международната петролна борса няма да оказва директно влияние на домакинските пазари на горивата в България.

Оценката е, че евентуалното покачване ще бъде лимитирано, а не значително. Това значи, че връзката сред международните петролни цени и локалните цени на горивата ще бъде по-слаба, в сравнение с нормално се допуска. Въпреки нарастването на петролните цени на международните пазари, вероятността за сериозен скок в стойностите на горивата в България е невероятна.

Прогнозите сочат, че домашните пазари ще продължат да бъдат устойчиви пред външните натискащи фактори. В допълнение, смята се, че пазарите ще останат устойчиви и макар евентуалното покачване на цените на суровините в околните месеци.

Независимо от това, специалистите приканват потребителите да бъдат бдителни и да наблюдават развиването на обстановката. Докато следва да забележим точните последствия, е значимо да поддържаме умишлено ползване и да се стремим към оптимална приложимост на сила.

Източник:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР